четверг, 3 марта 2016 г.

Догляд за волоссям

Волосся захищає голову від шкідливого впливу навколишнього середовища і його стан тісно пов’язаний із загальним станом людини.. Ріст волосся починаючи із зародкового стану, відбувається весь час циклічно, і цей цикл залежить від генетичного коду, віку, топографії волосяних ділянок тощо.Волосся повинне бути чистими, не залежно від його довжини. 
Але ПОМИЛКА 1: чим частіше будеш мити голову з використанням мила, у тому числі, господарського, тим більше шансів зробити волосся знежиреним, пересушеним, ламким і посіченим.



ПОМИЛКА 2: миття голови гарячою водою призведе до підвищеної активності сальних залоз шкіри голови і, як наслідок, ще більше загострить проблему жирного волосся у підлітковому віці. Вода для миття голови має бути такою ж, як температура тіла 36-36,7 градусів за Цельсієм.
ПОМИЛКА 3: вважається, що кращою водою є дощова – давай врахуємо екологічну ситуацію у містах. Чому так вважали? Річ у тім, що у дорослої людини волосся досить грубе і його можна мити жорсткою водою. У дітей, навпаки, волосся тонке, тому м'яка вода тут просто необхідна. У цьому випадку краще скористатися перевареною водою.


Звичайно можна носити дреди або афрокосички, але за умови, що ЦЕ НЕ БУДЕ МАТИ вигляду та запаху неохайності. Передусім, потрібно правильно і вчасно мити голову, щонайменше, 1 раз на тиждень, адоглядати за волоссям – щодня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий