четверг, 3 сентября 2015 г.

Як отримати максимум користі від чаю і насолодитися його ароматом? Що краще додати до чаю?

1. Гвоздика
Полегшує головний біль і робить дихання свіжим. Чай з гвоздикою допоможе після важкого дня заспокоїти нерви і навести лад у думках.

2. Чебрець
Допоможе після ситного застілля, налагодити травлення і прибирати неприємні відчуття в області шлунка.

3. Імбир
Стимулює захисні функцію імунної системи і зігріває після довгої прогулянки на холоді. Пийте чай з імбиром, якщо раптом намочили ноги, перемерзли або після перенесеної простуди, грипу.

4. Кориця
Приводить в норму вміст цукру в крові, тому чаєм з корицею непогано запивати солодощі та хліб із сиром.

5. Чай з м'ятою
Допоможе заснути і прокинутися з відновленими силами, так як має властивість заспокоювати нерви, знімати стрес.

У цих спеціях: ваніль, кориця, чебрець, імбир, гвоздика рівень антиоксидантів вище, ніж в грибах, овочах і навіть свіжих ягодах. А ось чаї з фруктами не можуть похвалитися стількома корисними властивостями. Навіть лимон, який як відомо містить велику кількість вітаміну С, втрачає його, потрапляючи в окріп.


5 комментариев: